Everything At Once

K2, København.

Everything At Once handler om negation som udbredt metode i moderne kultur og politik.

Hvad betyder det når man forklarer sig med det man ikke er, og det man ikke står for, i stedet for at præsentere det man faktisk tror på? Det er i høj grad blevet en retorisk diciplin indenfor kultur, politik og samfund at definere sig selv gennem negationen;
Altid i modsætning til noget andet. Det er en behændig måde at undslippe at formulere konstruktive holdninger, anerkende sit ansvar og eventuelle magtposition.

Med skarp satire kigger vi på denne type af ny-sprog, et vokabular vi også selv som scenekunstnere er en del af (vi laver ikke underholdning, vi er ikke konventionelle o.s.v.). I forestillingen lader vi selve værket være en metafor, i det vi kun forklarer publikum hvad vi ikke vil lave i stedet for at gå igang med selve forestillingen.
Undervejs bliver virkeligheden sat i spil og vi tager aktuelle og omdiskuterede politiske sager op. Vi researcher og inddrager kompetencer uden for det scenekunstneriske felt.
For eksempel interviewer vi filosof og skribent Frederik Stjernefelt og historiker Jakob Als Thomsen –interviews som senere hen væves ind i forestillingens meta-verden.

KREDITERING

Tekst og performance: Daniel Norback
Icenesættelse: Adelaide Bentzon
Scenografi: Seimi Nørregaard
Lysdesign: Boaz Barkan
Fotografi: malle-fotografi