Traum

KØBENHAVNS MUSIKTEATER 2016
TEATER MOMENTUM, ODENSE 2017
TEATER NORDKRAFT, AALBORG 2017

Hvordan ser vores drømme for fremtiden ud?
Hvorfor ikke få dem opfyldt allesammen, her og nu – som menneske, som samfund, ja helt globalt? TRAUM er en musik og live art forestilling med det konkrete formål at opfylde publikums drømme. Drømmene bliver iscenesat af musiker, performere og lysdesigner.

Vi var i gaderne i København, for at samle drømme for fremtiden sammen og virkeliggøre dem på stedet. Vi var mest i City men også på Nørrebro i koldt blæsevejr. Vi havde alle fem vores silver jakker på.

Det var manden på en bænk som gerne ville være stoffri, det var den unge pige som ønskede sig rask fra sin lungesygdom. Der var en gruppe ældre polske gæstarbejdere, der ønskede mere tolerence og kærlighed i hele verden. Et par fra Canada på kajen ved Det Kongelige Teater, besluttede sig for at “work less” i det kommende år.

Yes!

Vi tog turen forbi Christiansborg og spurgte Lars Løkke Rasmussen og Anders Samuelsen på trappen. Den der lange trappe var et godt sted at arbejde på, men de kendte politikere havde ikke tiden til at blive og få sin drøm virkeliggjort. Det havde til gengæld nogle af de yngre politisk engagerede.

Performance kollektivet Bidt har i en længere periode arbejdet med at indsamle drømme og omsætte dem til virkelighed foran publikum. Efter research på HAUT kulminerede projektet i en forestilling på Københavns Musikteater. Hovedstadens publikum fik her muligheden at samles om de store og små drømme, de umulige og de nødvendige.

www.teaterbidt.dk

KREDITERING

TRAUM er et projekt af performancekollektivet Bidt
Medvirkende: Susanne Bonde, Daniel Norback, Merete Byrial, Kristofer Krarup
Musiker: Martin Hoshi Vognsen
Scenograf: Seimi Nørregaard
Lysdesign: Tobias Stål
Iscenesættelse: Daniel Norback
Arbejdsleder: Adelaide Bentzon